BURSA / NİLÜFER - Cavit Çaglar Ortaokulu

KÖKSAL BÜLBÜL - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Köksal BÜLBÜL  Gümüşhane ili  Kelkit  ilçesi nüfusuna kayıtlı ve 1970  doğumludur. İlk öğrenimini Kelkit Çiftlik ilkokulu , ortaokul ile lise öğrenimini Kelkit ortaokulu ve lisesinde tamamladı.1986-1990 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Fizik Öğretmenliği bölümünü bitirdi.

1992 yılında Çügüş liseinde Fizik öğretmenliği yaptı. 1995-2003  yılları arasında  Bursa  Yenişehir Selimiye İlköğretim okulunda 8 yıl okul Müdürü olarak, 2003 - 2010 yılları arasında Bursa Osmangazi Gaziakdemir İlköğretim okulunda 7 yıl okul Müdürü olarak 2010-2014 yıllrı arasında Bursa Osmangazi Bahar Semiha Acar İlköğretim Okulunda Okulunda 4 yıl Okul Müdürü olarak, 2014-2017 yılları arasında 3 yıl Bursa Osmangazi Atatürk Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2017 yılında  Bursa Nilüfer Cavit Çağlar Ortaokulu Müdürlüğü görevine atandı.

Okul Müdürümüz Köksal BÜLBÜL  Evli ve Onur ile Ecem adında iki çocuk babasıdır. Başarılı Çalışmalarından dolayı bir çok ödül almıştır. Bu ödüllerden bazıları,1 Aylıkla ödüllendirme, 3 Takdirname,10 Teşekkür Belgesi , 2 Başarı Belgesi  6 yıllık 90 puan ve üzeri iyi sicilden 2 kademe terfi.