T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Cavit Çaglar Ortaokulu

Okulumuza Nasıl Ulaşılır?

Okulumuza ulaşmak için aşağıdaki güzergahları izleyebilirsiniz.

Terminalden okulumuza gelecekler 43/H otobüsünü kullanabilirler. Aynı zamanda okulumuzdan terminale gitmek içinde aynı otobüsü kullanabilirler.

Heykelden okulumuza gelecekler ise 9/D otobüsünü kullanabilirler. Okulumuzdan Heykele gitmek için de aynı otobüs kullanılabilir.

Kent Meydanından okulumuza gelecekler 9/M otobüsünü kullanabilirler. Okulumuzdan Kent Meydanına gitmek içinde aynı otobüs kullanılabilir.

42/A otobüsü ile Muradiye Devlet Hastahanesinden Dikkaldırım güzergahını kullanarak okulumuza ulaşılabilir. dönüş içinde aynı otobüs kullanılabilir.

Okulumuzdan Küçük Sanayi Metro İstasyonuna gitmek için B/45, Küçük Sanayi istasyonundan okulumuza gelmek içinde aynı otobüs kullanılabilir.

Okulumuzdan Batı Garajına gitmek için B/45 numaralı otobüs ve Batı Garajından okulumuza gelmek içinde aynı otobüs kullanılır.

Uludağ üniversitesinden okulumuza gelmek için B/45 numaralı otobüs, okulumuzdan da Uludağ Üniversitesine gitmek için aynı otobüs kullanılır.

Nilüfer Metro İstasyonundan Okulumuza gelmek için B/8 numaralı otobüs kullanılabilir. Aynı otobüs okulumuzdan Beşevler Metro İstasyonuna gitmek için de kullanılır.

Ayrıca okulumuz İhsaniye Metro İstasyonuna yaklaşık 1 km uzaklıktadır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2013 - Güncelleme: 21.02.2022 14:18 - Görüntülenme: 2647
  Beğen | 3  kişi beğendi